header_site.jpg

Verhuur podium

Podium2
CMV Crescendo beschikt over een podium die u kunt huren in de omgeving van Drachten. Totaal is een oppervlakte van 95m² is mogelijk, afhankelijk van de gewenste opstelling. De basis is een stalen frame waarin dekplaten vallen. Hierdoor geen losse podiumdelen, maar een stabiel geheel.
De hoogte is 58cm en wordt rondom afgewerkt met een zwart doek. Het podium kan opgebouwd worden in segmenten van 2,44x1,22 meter, wat vrijwel elke opstelling mogelijk maakt. Toegang tot het podium kan door middel van twee trappen. Prijs: €350,- per dag.

In overleg kunnen wij het transport, opbouwen en afbreken voor/met u regelen en indien gewenst, advies geven op locatie.
Neem vrijblijvend contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de mogelijkheden te bespreken.

Laatste nieuws

Optreden Carmina Burana

Op vrijdag 24 juni gaat CMV Crescendo Drachten samen met het NHLStendenkoor de Carmina Burana van Carl Orff uitvoeren op een unieke locatie,  het Adverium in Drachten. De prachtige solo's worden uitgevoerd door sopraan Fardau van der Woude, tenor Laurent Nadal en bas Joep van Geffen. De artistieke leiding is in handen van dirigent Hans de Wilde. Wie kent niet de bombastische beginklanken van het O Fortuna. Dit wilt u vast niet missen! Zie voor ticketverkoop deze link.
CarminaBuranaWeblink

 

Optreden centrum Drachten

Zaterdag 25 september met een groep muzikanten opgetreden in het centrum van Drachten. Het was een geslaagde middag

Vacatures


We hebben nog diverse vacatures: kijk onder "orkesten" naar de vacatures die we hebben. Vind je het leuk om te komen luisteren, ben je van harte welkom. Neem gerust even met ons contact op! 

Orkesten

CMV Crescendo Drachten heeft ca 90 leden, verdeeld over een A-, B- en C-orkest. 

B-orkest

B orkest 2021
Het B-orkest, met als basis een harmoniebezetting, bestaat uit een enthousiaste groep spelers, voornamelijk jongeren. Zij spelen al enkele jaren en zijn in het bezit van één of meer hafabra-muziekdiploma’s en zijn hoofdzakelijk ingestroomd via het C-orkest. Het B-orkest is ook een “kweekvijver” voor het A-orkest. Het B-orkest speelt in de 5e divisie.

Het B-orkest bestaat op dit moment uit ca. 40 muzikanten en staat sinds 2009 onder leiding van dirigent Gatze Verbeek.

Het orkest verzorgt regelmatig optredens. Zo is er het jaarlijkse herfstconcert, dat altijd erg goed wordt bezocht. Ook wordt geregeld meegewerkt aan kerkdiensten. Verder heeft het B-orkest elk jaar een studieweekend, wat altijd erg gezellig is. Dit weekend is altijd één van de hoogtepunten van het jaar.

Ook bij het B-orkest staat het plezier in muziek maken voorop. Er wordt naar gestreefd om dit op een zo hoog mogelijk niveau te doen. Er wordt van de leden verwacht de repetities te bezoeken en thuis de muziekwerken in te studeren.

Wij repeteren elke dinsdagavond van 18:15 -19:30 uur in het kerkgebouw van de Christian Fellowship, Torenstraat 18 in Drachten.